Dovolte, abych Vám srdečně poděkoval za podporu při organizaci a propagaci letošní Tříkrálové sbírky. Díky Vaší štědrosti a nadšeným koledníkům se v Pardubicích podařilo vykoledovat celkem 282 962 Kč, které putují na rozšíření a zkvalitnění péče o nemocné, umírající a další ohrožené skupiny ve společnosti.

Tříkrálová sbírka má kromě podpory lidí v nouzi také výchovný charakter, a to nejen pro děti a mládež. O to větší máme radost, že Vaši žáci pomohli šířit povědomí o potřebě pomáhat druhým lidem, ať už prostřednictvím finančních darů nebo dobrovolnické činnosti (v případě koledníků).

Budeme rádi, když se zapojíte i v příštím roce, a protože koledníků není nikdy dost, uvítáme další mladé i starší koledníky, kteří svým dílem chtějí přispět ke zlepšení podmínek lidí v tíživé životní situaci. S důvěrou se na Vás proto obracím s prosbou o šíření této iniciativy, a především možnosti zapojení do koledování. Ze zkušenosti víme, že koledníci odcházejí z koledování s úsměvem na rtech a v mnohých se právě touto zkušeností rozhoří touha pomáhat druhým.

Za Oblastní charitu Pardubice Vám co nejsrdečněji děkuji.

S laskavým pozdravemTadeáš Kouřil
fundraiser a vedoucí dobrovolnického centra